Thuishavensamba - CD met DVD

Skyline van IJmuiden

 De CD/DVD Thuishavensamba is nu verkrijgbaar. Een adembenemende registratie van het Cornelis Vreeswijk Gala. 

BESTEL HIER EEN EXEMPLAAR

Het Cornelis Vreeswijk Genootschap verzorgt opnieuw een uitgave van een bijzonder product. Een CD met DVD van het Cornelis Vreeswijk Gala dat in 2012 plaatsvond ter ere van de 25ste sterfdag van Cornelis Vreeswijk. Erg mooie muziek, boeiende interviews en indrukwekkende beelden. [Trailer]

Op 12 november 2012 vond in de Stadsschouwburg Velsen het Cornelis Vreeswijk Gala plaats. Het was toen exact 25 jaar geleden dat Cornelis Vreeswijk overleed. Vreeswijk-kenner en muzikant Laurens Joensen verzamelde voor deze bijzondere muzikale hommage topmuzikanten als Maarten van Roozendaal, Fernando Lameirinhas en Fay Lovsky. Speciale gast was zanger Jack Vreeswijk, die in Zweden in de voetsporen van zijn beroemde vader is getreden. Hiervan is een supermooie CD gemaakt.

TRAILER: https://vimeo.com/110877139

Murk-Jaep van der Schaaf maakte een prachtige documentaire van dit gala, waarbij bijzondere interviews worden afgewisseld met schitterende live-opnamen van deze avond. Deze documentaire is op DVD gezet.

De CD en DVD worden als één pack aangeboden voor een prijs van € 25,00 incl. btw (EXCL. verzendkosten van €5,00)

U kunt de CD/DVD ook afhalen. Neemt u dan contact op met Wim Van Kooten, onze secretaris.

Cornelis van trailer

FaLang translation system by Faboba

De Cornelis Vreeswijk Genootschap website maakt gebruik van cookies. Ook gebruiken wij Google Analytics om het bezoek te analyseren, zodat we het ontwerp en de functionaliteit van de site kunnen verbeteren.